Štefulj produžio vjernost Rijeci

Daniel Štefulj produžio je vjernost HNK Rijeka, 21-godišnji nogometaš potpisao je ugovor na četiri sezone. Štefulj je u redove Rijeke stigao prije dvije godine te je odličan dojam ostavio već na juniorskom turniru u Viareggiju gdje su bijeli igrali ravnopravno s poznatim svjetskim klubovima. Nakon posudbi u Krškom i Varaždinu u siječnju ove godine vratio se na Rujevicu gdje je izborio mjesto u prvoj postavi i ostavio odličan dojam kod trenera Simona Rožmana koji ga je koristio u devet susreta. Nažalost zbog ozljeda gležnja za njega je aktualna sezona vjerojatno okončana.

Osobno sam prezadovoljan i presretan na ukazanom povjerenju. Čast i zadovoljstvo mi je potpisati ugovor i produžiti suradnju s Rijekom. Vjerujem da je ispred nas uspješan period i potrudit ću se da ostvarimo zadane ciljeve, rekao je Daniel Štefulj, čiji je otac Danijel ostvario zavidnu nogometnu karijeru.

Zadovoljstvo nastavkom suradnje izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

–  Sretni smo što je Daniel potpisao ugovor. On je to zaslužio svojim igrama i ponašanjem. Znamo da spada u red najperspektivnijih lijevih bekova u Hrvatskoj. Pred njime je puno rada i dokazivanja na svakom treningu i utakmici, ali upravo zbog njegovog karaktera, i obitelji koja je čvrsto na zemlji i fokusirana na rad, uvjeren sam da će postajati sve bolji i bolji igrač, te da će biti važan dio momčadi Rijeke, ali i hrvatske reprezentacije u budućnosti, ustvrdio je Ivan Mance za službene stranice kluba.

 

Komentiraj