STATHAM: “Uopće nisam glumac, čudim se da sam toliko potrajao u Hollywoodu”

Jason Statham akcijska je zvijezda brojnih hollywoodskih filmova, uključujući franšize ‘Bezi i žestoki’ i ‘The Expandables’. 51-godišnjak je u razgovoru za britanski Daily Star izjavio kako je potpuno iznenađen što je potrajao toliko dugo u Hollywoodu i dodao kako se ne smatra pravim glumcem.

“Nisam zapravo glumac. Dugo sam bio sportaš i nisam osoba koja se može probraziti u druge ličnosti za ulogu. Jednostavno sam bio na pravom mjestu u prvo vrijeme”, rekao je.

Statham je bio članom britanske ekipe skakača u vodu na Commonwealth igrama 1990. godine, a bio je i model u kampanjama Tommyja Hilfiger i Levi’sa. Priznao je da nikada u životu nije bio u glumačkoj školi, čak ni tečaju.

“Iščupali su me iz zaborava u filmsku industriju. Nije da sam godine proveo usavršavajući različite naglaske ili radeći na glumi. To se ne odnosi na mene. Prihvaćam ono u čemu sam dobar”, dodao je.

Stathamov novi film, akcijska komedija ‘Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw’ stiže u kina krajem ovog mjeseca, a u glavnim su ulogama i Dwayne ‘The Rock’ Johnson te Idris Elba.

Komentiraj