Stand up show ‘Sextra Large’ kreće na turneju po Hrvatskoj

Comedy Club Studio Smijeha

‘Sextra Large’, tematski stand up show, kao projekt započeo je još 2010. godine i do sada je rasprodao Comedy Club Studio Smijeha više od sto puta, točnije, svaku predstavu.

Nakon zadnjih rasprodanih izvedbi, u Istarskom narodnom kazalištu u Puli te POU Varaždin, izvođači su odlučili pokrenuti projekt u kojem će u deset mjeseci nasmijati deset gradova Hrvatske, počevši sa Šibenikom. Zanimljiva je činjenica da je zabranjeno snimanje ovog showa, a ovaj put zabranjeno je i fotografiranje, jer uz to što pričaju o seksualnim temama, “komičari su i odjeveni sukladno temi”.

“Sextra Large show me jako zabavlja, jer publiku dira u one tabue na koje se smiju, ali i sramežljivo hihoću, a mene stavlja izvan svakodnevnog konteksta i daje drugačiju sliku publici od onog što očekuju. Shvatit će svi oni koji dođu pogledati. Nakon toliko izvedbi čovjek bi pomislio da nam je ulazak u kostime prirodan, ali i mi se hihoćemo i pravimo budalaštine u backstageu”, prokomentirala je Marina Orsag.

‘Sextra large’ show dolazi u Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku u ponedjeljak 19. studenog u 20.30 sati. Nakon Šibenika, u planu su Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Velika Gorica, Slavonski Brod, Karlovac, Sisak i Dubrovnik.

Voditeljica Studija Smijeha, Marina Orsag, osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018…

Komentiraj