Stand up Pedje Bajovića nakon dugo vremena ponovno u Zagrebu

facebook.com

Pedja Bajović, jedan od najpoznatijih stand up komičara najavljuje izvedbu svog showa ‘S NOGU’, u petak (27. travnja) u zagrebačkom Jazz & Cabaret klubu Kontesa, s početkom u 20 sati.

Od početka godine ovaj komičar je sa svojim je nastupima obišao gradove poput Pariza, Bruxellesa, Kölna, Praga i Beča, kao i regionalne destinacije kao što su Ljubljana, Skoplje, Beograd ili Sarajevo. Upravo zato ga i nema često u Zagrebu, a predstojeća izvedba je sjajna prilika da ponovno uživate u hit predstavi.

‘S NOGU’ je prva je cjelovečernja tematska solo predstava Pedje Bajovića, a nastala je 2011. godine za potrebe turneje koja je tada obuhvatila Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru. U međuvremenu je predstava posjetila i Makedoniju i Kosovo, ali i SAD, Kanadu, Australiju, skandinavske zemlje, Veliku Britaniju, Francusku, Češku, Španjolku, Njemačku, Švicarsku, Austriju itd.

“Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju sa mnom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) seksa… i imate – S NOGU”, najavio je Pedja Bajović, koji je jedan je od pokretača scene stand up komedije u ovom dijelu Europe.

Za svoj rad je 2014. godine na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skopju, dobio i priznanje za najboljeg veterana. Pored toga, prvi je regionalni stand up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012., a 2016. godine ušao je i u završnicu svjetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvijek nalaze svoje mjesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra.

Komentiraj