ANDY HOLLINGWORTH

Stand-up komičar Dylan Moran opet u Hrvatskoj

Irskog stand-up komičara Dylana Morana mnogi smatraju genijalcem koji britkim humorom spaja nespojivo i sve oblikuje u čudesno promišljen kaos. U sklopu europske turneje “Off The Hook” Moran će nastupiti i u Hrvatskoj, i to 28. veljače u zagrebačkom kinu Studentskog centra, a 3. ožujka u Splitu, u Domu HV-a Lora. Novi show “Off The Hook” Moranov je prvi stand-up show u više od tri godine.

“Ovaj show je malo drugačiji. Isprobao sam više materijala u svom obližnjem klubu kako bih znao što mi odgovara, a što moram izbaciti. Nije toliko bila stvar u pisanju jer uvijek pišem – ono u čemu sam se morao uigrati bio je sam nastup, boravak na pozornici. Zapanjujuće je kako brzo zaboravljamo, ali onda to počnemo ponovno raditi i vrlo brzo vam se iz najdubljeg kutka mozga sve vrati. Vrlo brzo stvari naprosto radite, ne razmišljate o njima niti ih racionalizirate. One su naprosto tu, samo ste na njih zaboravili”, kaže Moran koji je pojasnio koje će teme obrađivati tijekom nastupa. Kaže da se neki komičari rado bave onime što je intelektualno stimulativno, ali on to ne radi.

“Puno putujem lukama života. Starenje, na primjer! Što vam se događa? I kako vas izjeda protok vremena? To me trenutno zanima”, rekao je Moran koji je već nastupio u Hrvatskoj pa se, kaže, ponovno nada sličnoj dobrodošlici.

Komentiraj