Srpski ministar policije: “Zadatak ove generacije je da stvori srpski svijet”

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je kako je “zadatak ove generacije političara da stvori srpski svijet da bi zaštitio Srbe”.

“Zadatak ove generacije političara je da stvori srpski svijet da bi zaštitio Srbe. Ne budemo li ga mi stvorili, bojim se da sljedeću generaciju Srba nećemo ni dočekati. Pogledajte vi kakav je to stupanj mržnje i antisrpskog raspoloženja, ničim izazvan. Jučerašnji događaji u Crnoj Gori mogu se usporediti samo s linčem predsjednika Vučića u Srebrenici”, kazao je Vulin u televizijskom intervjuu, a prenijela službena stranica Ministarstva unutarnjih poslova Srbije.

Mitropolit SPC u Crnoj Gori, usprkos prosvjedima ustoličen na Cetinju

Vulin je nastavio kako Srbija “”nema aspiracije ni prema jednom centimetru bilo čijeg teritorija van granica Republike Srbije, ali nemojte imatei aspiracija prema 13 posto našeg teritorija koji se zove Kosovo i Metohija, nemojte imati takve ideje da komadate Srbiju, da bi to sačuvalo mir i sigurnost na Balkanu. Znači, Balkan je siguran, miran i stabilan samo kada Srbija ne misli o Srbima i kada možete Srbima raditi što hoćete”, rekao je.

Komentiraj