SRNA SE OPROSTIO OD NAVIJAČA: “Počelo je drugo poluvrijeme”

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna prije nekoliko je dana objavio kako završeva igračku karijeru te će postati pomoćni trener u ‘svom’ Šahtaru, ukrajinskom klubu iz Donjecka u kojem ima status legende.

Srna je u ponedjeljak na svom Instagram profilu objavio emotivnu poruku kojom se oprašta od navijača. Njegovu Vam poruku prenosimo u cijelosti:

“Hvala vam svima što ste mi kroz ovih 19 godina profesionalnog igranja pomogli da ostvarim sve svoje dječačke snove. S ponosom mogu kazati, sada kad je zastor konačno i spušten, da je ostalo jako malo toga što nisam uspio proživjeti i ostvariti kao nogometaš. To je velika zasluga svih vas na koje se ovo odnosi, u prvom redu mojih Roditelja, moje Supruge, Djece, Braće i prijatelja od najranije mladosti pa do danas… Ono veliko i posebno nogometno hvala ide svim mojim predsjednicima, trenerima i suigračima, svim klupskim i reprezentativnim stožerima i brojnim sportskim djelatnicima sa ove i suprotne strane, svaki je na svoj način utkao dio sebe u ovu moju priču, toga sam svjestan i to ne mogu i neću zaboraviti! Na kraju posebna zahvala ide navijačima u Ukrajini, mojoj Hrvatskoj, Italiji i diljem svijeta zbog kojih nikad nisam ima pravo na najmanji popust. Igrao sam i vodio se srcem, uvijek do kraja, bez najmanje kalkulacije i zadrške, najbolje i najjače što sam u tom momentu mogao, a to je njihova zasluga. Bilo je uspona i padova, velikih pobjeda i bolnih poraza, ali oni su uvijek bili tu. Voljeli su me, kao i ja njih. To nema cijene.

Emocije su snažne u ovakvim trenucima. Ne osjećam tugu, nego ponos i poštovanje prema svemu proživljenom i učinjenom. Zbog svih vas, zbog svega što je bilo, ne bi mijenjao ništa, ponovo bi prošao isti put i trudio se dati najbolje od sebe.

Došlo je vrijeme za neka nova poglavlja i nove izazove. Nogomet mi je dao toliko toga da mu nikada neću moći dovoljno vratiti i zahvaliti. Ali dat ću sve što mogu i što imam, kao i uvijek, a vjerujem da mogu puno, i znam da nema prepreke koju neću moći preskočiti. Još jednom vam svima hvala i vidimo se. Počeo je moj drugi nogometni život! Počelo je drugo poluvrijeme!

Volim vas”, napisao je Srna na Instagramu.

View this post on Instagram

Hvala vam svima što ste mi kroz ovih 19 godina profesionalnog igranja pomogli da ostvarim sve svoje dječačke snove. S ponosom mogu kazati, sada kad je zastor konačno i spušten, da je ostalo jako malo toga što nisam uspio proživjeti i ostvariti kao nogometaš. To je velika zasluga svih vas na koje se ovo odnosi, u prvom redu mojih Roditelja, moje Supruge, Djece, Braće i prijatelja od naranije mladosti pa do danas… Ono veliko i posebno nogometno hvala ide svim mojim predsjednicima, trenerima i suigračima, svim klupskim i reprezentativnim stožerima i brojnim sportskim djelatnicima sa ove i suprotne strane, svaki je na svoj način utkao dio sebe u ovu moju priču, toga sam svjestan i to ne mogu i neću zaboraviti! Na kraju posebna zahvala ide navijačima u Ukrajini, mojoj Hrvatskoj, Italiji i diljem svijeta zbog kojih nikad nisam ima pravo na najmanji popust. Igrao sam i vodio se srcem, uvijek do kraja, bez najmanje kalkulacije i zadrške, najbolje i najjače što sam u tom momentu mogao, a to je njihova zasluga. Bilo je uspona i padova, velikih pobjeda i bolnih poraza, ali oni su uvijek bili tu. Voljeli su me, kao i ja njih. To nema cijene. Emocije su snažne u ovakvim trenucima. Ne osjećam tugu, nego ponos i poštovanje prema svemu proživljenom i učinjenom. Zbog svih vas, zbog svega što je bilo, ne bi mijenjao ništa, ponovo bi prošao isti put i trudio se dati najbolje od sebe. Došlo je vrijeme za neka nova poglavlja i nove izazove. Nogomet mi je dao toliko toga da mu nikada neću moći dovoljno vratiti i zahvaliti. Ali dat ću sve što mogu i što imam, kao i uvijek, a vjerujem da mogu puno, i znam da nema prepreke koju neću moći preskočiti. Još jednom vam svima hvala i vidimo se. Počeo je moj drugi nogometni život! Počelo je drugo poluvrijeme! Volim vas❤️

A post shared by darijosrna (@darijosrna) on

Komentiraj