Srebrni Čilić i Dodig: “Ovo je povijesni dan, svi smo sretni i ponosni”

Najbolji teniski par svijeta, Nikola Mektić i Mate Pavić u hrvatskom su finalu na Olimpijskim igrama u tokiju u petak osvojili zlatnu medalju! Rezultatom 6:4, 3:6, 10:6 pobijedili su Marina Čilića i Ivana Dodiga.

“Ako smo morali od nekoga izgubiti neka su to bili Mate i Nikola”, poručio je nakon meča Marin Čilić. Dodao je da je odlučilo par sitnica, ali ističe da su ponosni na sve što su ostvarili. “Tri medalje u jednom danu je velika stvar”, istaknuo je.

Dodig je rekao da je danas dan za povijest. “Svi smo sretni i ponosni. Nikola i Mate su bili bolji. Treba im čestitati, zasluženo su pobijedili”, poručio je Dodig.

Čilić je rekao kako se nada da ovo nije posljednja prilika za medalju. “Imamo još u sebi borbe, želje i motiva i ako stvari budu išle u dobrom smjeru, Pariz nije daleko”, rekao je, ali Dodig je dodao da ‘godine idu’.

“Trudit ćemo se, bilo bi lijepo odigrati još jedne Olimpijske igre. Veliki je izazov, ali najbitnije je zdravlje jer ako ono ostane dobro, sigurno da ćemo dati sve od sebe da i iduće Olimpijske igre budemo s vama”, zaključio je Ivan Dodig.

Komentiraj