Screenshot/YouTube

SRAMOTA U MOSKVI Brazilci na tribinama tukli srpsku obitelj

Tijekom sinoćnje utakmice Brazila i Srbije u Moskvi došlo je do sramotnih scena na tribinama. Srpska tročlana obitelj bila je ‘meta’ napada skupine od osam Brazilaca.

“Od početka utakmice doživljavali smo najružnije provokacije od navijača Brazila, koji su sjedili ispred nas. Pokazivali su nam srednji prst, spolni organ i dobacivali najgore psovke. Ja sam bio sa utakmici s ocem i majkom, koja je sve to slušala i gledala. Moj otac je neko vrijeme šutio i trpio. ali im je u jednom trenutku rekao da prestanu. U tom trenutku, jedan od Brazilaca ustaje i kreće na njega”, prepričao je za Telegraf sin navijača Srbije koji je napadnut.

Kazao je kako je brazilski navijač pčeo udarati njegovo oca, a on ga je pokušao obraniti. “Čak se i moja majka borila s njima. Na tom dijelu tribine bio je samo jedan redar, policije nigdje, nikoga da nam pomogne. Strašno je i što je iznad nas bilo dosta Srba koji nisu ni pomislili da nam pomognu već su snimali kako nas Brazilci tuku. Nisu reagirali ni na to što je napadnuta jedna žena”, ispričao je. On i otac su ozlijeđeni, dok je majka sa stadiona izašla neozlijđena.

Komentiraj