Sportski direktor Osijeka vrijeđao suce i pokazao im srednji prst

U derbi susretu 32. kola HT Prve lige Osijek je u Gradskom vrtu pogotkom Antonija Mancea bio bolji od Rijeke. Utakmica je protekla u nabrijanoj atmosferi uzrokovanoj njihovim međusobnim sudarom u polufinalu kupa iza kojeg su ostali brojni repovi.

>> Osijek pogotkom Mancea nanio Rijeci treći ligaški poraz u nizu i stigao na bod zaostatka za Lokomotivom

Da i u današnjoj utakmici ne prođe bez ispada pobrinuo se sportski direktor Osijeka Alen Petrovića. Njemu je glavni sudac utakmice Duje Strukan prilikom izlaska na travnjak uoči početka drugog poluvremena pokazao crveni karton.

Prema prijavi splitskog arbitra Petrović je tom prilikom vrijeđao suce riječima: “Sudite kao pi…”, a pri tome im je pokazao i srednji prst. Odluku o kazni za Petrovića donijet će disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer. Prema Disciplinskom pravilniku HNS-a Petroviću zbog psovanja i vrijeđanja sudaca prijeti kazna zabrane obavljanja funkcije od dvije do deset utakmice odnosno od jednog do pet mjeseci.

Na večerašnjoj utakmici smo vidjeli još jedan crveni karton, a njega je u 90. minuti zaradio gostujući stoper Nino Galović koji je u kratkom periodu dobio dva žuta kartona.

Komentiraj