Splitski gradonačelnik napadnut, oglasio se na društvenim mrežama

Splitskog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu napala su dvojica mladića koji su ga prvo vrijeđali i potom udarili. Koliko je poznato, gradonačelnik nije zatražio liječničku pomoć.

Kako se doznaje iz PU splitsko-dalmatinske, obavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

Krstulović Opara oglasio se na društvenim mrežama

“Dobri ljudi, hvala što brinete, dobro sam i ništa se strašno nije dogodilo. Da je bilo tko drugi bio umjesto mene ovo ne bi bila nikakva vijest. Nije vrijedno spomena”, napisao je.

Napad osudio splitski SDP

“Bezrezervno i najoštrije osuđujemo napad na gradonačelnika našega grada Andru Krstulovića Oparu. Smatramo da se na dnevni red sjednice Gradskog vijeća Splita što prije treba staviti rasprava o izvješću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske o stanju sigurnosti u gradu Splitu. Naime, u rujnu prošle godine Gradsko vijeće je na tematskoj sjednici o stanju sigurnosti u Splitu zaključilo da u drugom kvartalu svake godine ta tema bude na dnevnom redu”, stoji u priopćenju Gorana Kotura, predsjednika SDP-a Split.

Dobri ljudi, hvala što brinete, dobro sam i nista se strašno nije dogodilo. Da je bilo tko drugi bio umjesto mene ovo ne bi bila nikakva vijest. Nije vrijedno spomena.

Posted by Andro Krstulovic Opara on Friday, July 10, 2020

Komentiraj