Pixabay

SPLITSKI DOČEK Stavros, Magazin, DJ Payo, salsa…

Split će za doček Nove godine imati bogat glazbeno zabavni program i spektakularan ponoćni vatromet, a Splićane i njihove goste u 2019. godinu uvest će Jasmin Stavros i grupa Magazin, najavili su u petak iz Turističke zajednice grada Splita.

Početak nezaboravnog dočeka u Splitu je, kao i obično, fešta “rane Nove godine”, na Silvestrovo u 15 sati na Pjaci, te dječja Nova godina u Đardinu, a odlična zabava se nastavlja cijeli dan sve do jutarnjih sati, kažu iz splitske TZ.

Na Silvestrovo osim nove godine u Đardinu za djecu, na Rivi će se u 11 sati održati Pop rock cabaret, a na Pjaci u 15 sati program ‘Uranila nova’. Na Rivi će u 20 sati DJ Payo izvoditi Hit mix, u isto vrijeme će u Božićnom gradu u Perivoju započeti New years eve warm-up. U 21 sat na Rivi počinje programa dočeka Nove godine, dok će sat kasnije na Voćnom trgu startati Salsa doček nove godine.

Split će u Novu godinu uvesti vrhunski zabavljači, Jasmin Stavros i grupa Magazin.

Centar plesa na Voćnom trgu organizira ‘salsa doček nove godine’ u sklopu festivala Salsa Split Silvester nights. Naime, već osmu godinu za redom Split postaje najpoželjnija plesna destinacija gdje gosti iz cijelog svijeta dočekuju novu godinu u sklopu  trodnevnog festivala kao alternativa atmosferi domaćih hitova na Rivi.

“Zaplešimo zajedno u novu godinu na Voćnom trgu i splitskoj Rivi”, poručila je direktorica gradske turističke zajednice Alijana Vukšić.

Desetak minuta nakon ponoći u Foto klubu Split u Marmontovoj ulici tradicionalno će se otvoriti novogodišnja izložba Ciklus fotografija “Streets” nastao 2017.-2018. godine za vrijeme putovanja sedamnaestogodišnje autorice izložbe Dore Ćurak u nekoliko europskih gradova i u njenom rodnom Splitu.

Komentiraj