Liječnici Jedinice intenzivnog liječenja splitskog KBC-a bore se za život 70-godišnjeg Splićanina kojemu je opečeno pola tijela nakon što ga je kod varenja u garaži zahvatila vatra, doznaje se u srijedu iz splitske policije.

Nesretan događaj se zbio u utorak kasno popodne i ozlijeđeni čovjek je bio sam u garaži, no njegovo je zapomaganje čuo je susjed koji mu je odmah priskočio u pomoć te pozvao Hitnu pomoć.

Nešto poslije 18 sati KBC Split je o događaju obavijestio policiju koja je izišla na mjesto nesreće, obavila očevid te o tome izvijestila državno odvjetništvo.

Policija je rekonstruirala nesreću, te utvrdila  da se 70- godišnjaku kada je u svojoj garaži na Putu Smokovika zavarivo, u jednom trenutku zapalio radni kombinezon te je zadobio za život opasne ozljede.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Mladen VOLARIĆ
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.