Zagreb, 28.09.2017 - Povodom obilježavanja Dana policije, Uprava policije, Služba za sigurnost cestovnog prometa u suradnji s Policijskom akademijom, Službom za struèno usavršavanje i specijalizaciju organiziraju Memorijal Šime Buzova – 7.natjecanje prometnih policajaca – vozaèa motocikala u vožnji spretnosti. Na slici ilustracija, policija, motocikl. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Splitska je policija nešto poslije 15 sati ispraznila i osigurala područje oko plaže na Firulama gdje se nalazi ugostiteljski objekt u kojem se muškarac, navodno vlasnik, zatvorio i prijeti da će aktivirati eksplozivnu napravu, doznaje se u policiji.

Policiji je oko 15 sati taj muškarac javio da se nalazi u praznom ugostiteljskom objektu na Firulama i da će aktivirati eksplozivnu napravu, pa je policija ubrzo stigla na to mjesto,  građane udaljila s plaže, ogradila te sada pokušavaju pregovarati s njim.
Neki mediji navode da se radi o vlasniku ugostiteljskog objekta, odnosno pivnice “Plava laguna”, koji je rekao da je minirao sebe i objekt zbog problema koje ima s ljetnom terasom.

Komentiraj