SPLIT Ozlijeđena trojica radnika, jedan kritično

youtube screenshot

U eksploziji, koja se u ponedjeljak poslijepodne dogodila u stambenoj zgradi nasuprot splitske bolnice, ozlijeđena su trojica radnika od kojih dvojica teže, a jedan od njih bori se za život, dok je jedan radnik lakše ozlijeđen i pušten je na kućnu njegu, informacije se iz Kliničkoga bolničkog centra (KBC) Split.

Trojica radnika teško su stradali u eksploziji koja se dogodila u 17:25 sati kada su na krovu zgrade u Spinčićevoj ulici servisirali klime u vlasništvu stanara zgrade. Još nije poznat uzrok tako jake eksplozije u kojoj su ozlijeđeni radnici, a koja je uznemirila stanare i okolnih zgrada. Neslužbeno se pak spominje da je eksploziju izazvalo iskrenje tijekom varenja, ali policija to nije službeno potvrdila jer očevid na mjestu događaja još traje.

Ozlijeđeni radnici odmah su nakon eksplozije prebačeni u bolnicu koja se nalazi samo pedesetak od mjesta njihova stradanja. Lakše ozlijeđeni radnik je, nakon što mu je pružena liječnička pomoć i sanirane ozljede, pušten na kućnu njegu, a dvojica njegovih kolega zadržani na su Odjelu plastike i Jedinici intezivnog liječenja splitskoga KBC-a.

Komentiraj