SPLIT FOOD FESTIVAL Uživajte u neodoljivim okusima ulične hrane

Na igralištu Ragbi kluba ‘Nada’, poznatijem kao ‘stari Hajdukov plac’, 01. i 02. rujna, održat će se gastro manifestacija – Split food festival powered by Pan.

Svi posjetitelji dobre hrane će imati priliku u dva dana od 12 do 24 sata uživati u jedinstvenim gastro okusima, dobroj zabavi i otkriti sve čari ‘ulične hrane’. Nastavak je ovo velikog gastro projekta Croatia food festival koji putuje kroz hrvatske gradove i koji je posjetilo više od 75 000 građana.

Grad Split je nova destinacija ovog zanimljivog putovanja, a ova gastro manifestacija za će biti nešto novo za Splićane i njihove goste, nešto drugačije, event koji valja posjetiti.

Na Split food festivalu opet će se pripremati veliki Ham Steak od 700 grama, po recepturi Mesne industrije braće Pivac, tu je i Tzatziki janjetina, Burger u plavom siru s krumpirićima, meksički pileći fajitas, nizozemske palačinke, ali i posebno osmišljena jela poznate hrvatske nutricionistice Olje Martinić.

Tako će posjetitelji imati priliku probati anti age gulash, tj. teleći gulaš s varenikom i zapečenom palentom, anti age smoothie za dame uz ekstrakt kapi ljekovitog bilja i smoothie detox od voća i povrća za ljubitelje zdravih i ukusnih obroka. Za posebnu draž svim jelima zaslužan je Meggle maslac…

Najbolji saveznik gastro specijalitetima na festivalu ulične hrane je Pan s nizom svojih vrhunskih proizvoda – Zlatni Pan, svijetli Pan, Panonski pivski stilovi, za osvježenje tu je i Somersby, Grimbergen pivo. Za vinsku kartu zadužena su Feravina sa svojim najboljim sortama i probranim berbama.

Posjetite Split food festival, otkrijte neke nove gastro izazove i uživajte u neodoljivim okusima ulične hrane.

Komentiraj