Spektakl ‘Game of Thrones Live Concert Experience’ u bečkoj dvorani Stadthalle

Game of Thrones Live Concert Experience

Planetarno popularna televizijska serija ‘Igra prijestolja’ čiji su dijelovi snimani i u Hrvatskoj i koju malo tko da nije pogledao nije poznata samo po svojim dvorskim intrigama nego i po upečatljivoj glazbi koju je za seriju skladao Ramin Djawadi.

Njegove skladbe podcrtavaju emocionalnu težinu ključnih trenutaka između protagonista serije, podižu najvažnije scene na jednu višu razinu i opisima iz knjiga Georgea R. R. Martina udahnjuju život. Stoga nimalo ne iznenađuje činjenica da je naslovna pjesma serije u međuvremenu postala neizostavnim globalnim fenomenom pop kulture.

Upravo iz tog razloga kreatori serije osmisli su i koncertni spektakl ‘Game of Thrones Live Concert Experience’ te fanovi napokon imaju razlog za veselje.

Spektakl ‘Game of Thrones Live’ po prvi puta dolazi u Grad Beč (19. svibnja 2018.), točnije u bečku dvoranu Stadthalle.

Pretprodaja ulaznica za ovaj jedinstveni spektakl počinje u petak 29. rujna 2017. godine.

Orkestar i zbor kojima će ravnati sam skladatelj izvest će omiljenu glazbu iz svih sedam sezona serije, a cijeli će koncert biti popraćen fascinantnim vizualnim efektima koji uključuju scene iz same serije, ali i video materijal produciran isključivo za potrebe turneje.

Komentiraj