Održava se međunarodna utrka na 10 kilometara Pulska Xica

Borna Filic/PIXSELL

10. rujna održava se međunarodna utrka Pulska Xica u organizaciji ‘Pula Sporta’ i ‘Run Croatije’.

Uz underground glazbu 450 trkača proći će kroz pulske podzemne tunele i spomenike kulture na trasi dugoj 10 kilometara.

“Partnerstvo s tvrtkom Spar nas izuzetno raduje jer je to dokaz da pozitivna energija trčanja stvara sinergije koje se na prvi pogled čine neobičnima. SPAR Hrvatska se uključio u naše maratone na jedan sasvim inovativan način”, rekao je Berislav Sokač, osnivač Run Croatia.

Predsjednik Uprave SPAR Hrvatska, gospodin Helmut Fenzl naglasio je da je poveznica sporta i SPARA vrlo velika.

“Temelj uspjeha u sportu je pravilna prehrana, a mi u svojoj paleti robnih marki imamo izuzetno veliki broj proizvoda koji su pogodni za sportaše”, izjavio je gospodin Helmut Fenzl.

Na startnim brojevima natjecatelja odštampan je barcod s popustom kojeg sudionici maratona mogu iskoristiti za kupovinu SPAR Natur*pur proizvoda. Kako su nam poručili iz SPAR-a, ovom suradnjom pokazali su da je moguće spojiti društveno odgovorno poslovanje i istovremeno podizati kvaliteta kupovanja onih koji vode brigu o svojem zdravlju.

Pulska Xica završit će After Run Partyem u Pulskoj Areni gdje će biti proglašeni pobjednici maratona.

Run Croatia osnovana je s namjerom da unaprijedi trkači pokret u Hrvatskoj, ali na jedan potpuno jedinstven način. Maratoni se organiziraju i trče diljem cijele Hrvatske na način da objedine lokalne znamenitosti, zajednicu i poslovni sektor.

Komentiraj