SPAR

SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem prodajne mreže u Dalmaciji

Na izlazu iz Bibinja u smjeru Sukošana, na površini od više od 600 kvadratnih metara, otvoren je novi SPAR supermarket na adresi Jadranska cesta 160. Ovo je ukupno 101. trgovina koja posluje pod znakom SPAR-a, a u izgradnju i opremanje uloženo je oko 4 milijuna eura.

Otvaranjem ove filijale SPAR je zaposlio 28 novih djelatnika, a kupci su dobili novo prodajno mjesto koje će vrhunskom ponudom zasigurno zadovoljiti sve njihove potrebe. Supermarket se nalazi uz samu magistralu, s osiguranim parkiralištem i dobro riješenim skretačima s glavne ceste, što će osigurati jednostavan i siguran prilaz supermarketu. S obzirom da se supermarket nalazi i u neposrednoj blizini marine, očekuje se veliki uspijeh ovog prodajnog mjesta.

Osim velike ponude svježeg asortimana, kupci će imati mogućnost kupiti proizvode ‘posebnih’ SPAR robnih marki, kao što su bio proizvodi Natur*pur, bezglutenski SPAR free from, vegetarijanski i veganski Veggie. Kako nas čeka dugo i toplo ljetu, odmah na otvaranju veliku pažnju kupaca je privukla rashladna komora u kojoj će se moći kupiti već rashlađena pića u većim količinama.

“Ovo je samo jedno u nizu otvorenja novih trgovina diljem Hrvatske, a ovaj ‘101 Dalmatinac’ nije kraj širenja naše mreže trgovina u Dalmaciji“, istaknuo je predsjednik uprave SPAR Hrvatska, Helmut Fenzl.

Otvorenju je prisustvovao i načelnik općine Bibinje, gospodin Bruno Bugarija, koji je pozdravio svoje sugrađane, a supermarketu i djelatnicima zaželio uspiješno poslovanje.

Radno vrijeme novootvorenog SPAR supermarketa je od ponedjeljka do nedjelje od 7.00 do 22.00 sata.

Komentiraj