SPAR HRVATSKA Jedna kvaliteta proizvoda za cijelu Europu

Interspar

Pozdravljamo nastojanja zastupnice u Europskom parlamentu, gospođe Biljane Borzan, oko uvođenja jedinstvene kvalitete proizvoda za sve europske zemlje.

Njezinu borbu za jedinstveno tržište podržavamo, jer to nije samo inzistiranje na pravima kupaca, već i na pravima hrvatskih trgovaca.

“SPAR, kao i ostali trgovci u Hrvatskoj, ne mogu jamčiti da je kvaliteta proizvoda poznatih brandova koji se prodaju u Hrvatskoj, jednaka kvaliteti u svim ostalim europskim zemljama. Naime, svaki pokušaj nabavljanja proizvoda direktno od proizvođača, osujećen je od multinacionalnih kompanija koje dozvoljavaju kupovinu samo preko distributera i to samo one kvalitete koju oni žele prodavati hrvatskom tržištu. Međutim, proizvodi SPAR robnih marki nastaju izravnom suradnjom s proizvođačima, na primjer u Njemačkoj, Austriji i Italiji i rade proizvode identične kvalitete za hrvatsko tržište“, rekao je gospodin Helmut Anton Fenzl, predsjednik uprave SPAR Hrvatska.

Za sve njemačke, talijanske i austrijske proizvode koje SPAR Hrvatska prodaje pod svojim robnim markama, SPAR u potpunosti garantira jednaku kvalitetu za hrvatsko tržište. Hrvatski potrošači tako mogu biti sigurni da kupovinom austrijskih, njemačkih i talijanskih proizvoda marke SPAR marka kvalitete, Despar i S-Budget konzumiraju proizvode identične kvalitete kao kupci istih proizvoda u Austriji ili Italiji.

Kako bi potaknuli kupce da se uvjere u jednaku kvalitetu SPAR robnih marki, SPAR će krenuti s posebnom akcijom u kojoj će uz niže cijene omogućiti kupcima da se uvjere u jednaku kvalitetu za cijelu Europu.

Komentiraj