Luciano Spalletti podnio je ostavku na dužnost trenera nogometaša Rome samo dva dana nakon što je osvojio drugo mjesto u Serie A i izravni plasman u natjecanje po skupinama Lige prvaka sljedeće sezone.

Spalletti je na mjesto trenera Rome stigao u siječnju prošle godine i usprkos dobrim rezultatima, ove je sezone pod njegovim vodstvom momčad osvojila 87 bodova i postigla 90 pogodaka u prvenstvu, odlučio ne produživati ugovor koji mu ističe za mjesec dana.

“Pod Spallettijevim vodstvom ove sezone momčad je osvojila više bodova i postigla više pogodaka nego ikada prije. Ovo je klub koji stalno raste i nastavit će rasti imenovanjem novoga trenera koji će dijeliti naše vrijednosti i filozofiju”, objavio je predsjednik Rome James Pallotta.

Spallettiju je ovo bio drugi boravak na klupi Rome, tijekom prvoga od 2005. do 2009. osvojio je dva Talijanska kupa.

Komentiraj

FOTO:Hina
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.