SOUTHGATE: “Sa Sterlingom neću oklijevati i on bi mogao igrati u nedjelju”

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate poručio je kako neće oklijevati pozvati Raheema Sterlinga, kojeg je izbacio iz reprezentacije nakon sukoba sa Joeom Gomezom, za nedjeljni ogled protiv Kosova.

“Idemo dalje. Način na koji je Sterling trenirao zadnjih dana bio je pravi primjer”, rekao je Southate, koji je Sterlinga otpisao za današnju utakmicu protiv Crne Gore u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo.

“Tu je sa svima ostalima, i to je najbitnije. On je ogroman dio onoga što činimo. Bio je, a bit će i dalje”, dodao je Southgate, kako prenosi BBC.

“Sa Sterlingom neću oklijevati i on bi mogao igrati u nedjelju. Vidio sam njega i Gomeza kako se najnormalnije druže, nasmijani su i već su na sve to zaboravili”, poručio je engleski izbornik dodavši kako mnogi reprezentativc nastupaju u Premierligi te među njima postoje klupska rivalstva.

“Unatoč svemu, igrači u reprezentaciji jako su bliski, zadnjih dana uživaju na treninzima. To je ono što svi mi želimo”, zaključio je.

Engleska reprezentacija na dobrom je putu da osigura nastup na EURO-u sljedeće godine. U posljednje dvije utakmice, protiv Crne Gore i Kosova, za plasman na EURO biti će im dovoljan samo jedan bod.

Komentiraj