“South Park: Post COVID” prikazuje odraslog Stana, Kylea, Cartmana i Kennya

„South Park: Post COVID“ je serijal koji nudi pogled na živote Stana, Kylea, Cartmana i Kennya koji se odvijaju u budućnosti. Radi se o 14 jednosatnih epizoda koje su se u četvrtak počele prikazivati na streaming platformi Paramount+ u kojima se radnja odvija 40 godina u budućnosti kada je pandemija koronavirusa konačno okončana.

Kao što je poznato, do sada je prikazano 23 sezona ove popularne animirane tv serije te dvije specijalne epizode „The Pandemic Special” i „South ParQ Vaccination Special”. U svim tim epizodama Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman i Kenny McKormick imaju devet godina dok u novoj post-COVID sezoni oni imaju 49 godina.

U prvoj epizodi razlog za ponovno okupljanje je smrt i pogreb Kennyja koji je prije smrti radio kao znanstvenik na području COVID-a. Njegova smrt je tajanstvena i nalazi se u središtu priče. Stan sada radi kao „online viski savjetnik“ koji ima djevojku po imenu Alexa, odselio se iz South Parka i izgubio svaki kontakt s obitelji. Kyle nikada nije napustio South Park, radi na start-up projektu ali je nejasno što se dogodilo s njegovom obitelji. Cartman je prešao na židovstvo, postao je rabin i živi sa suprugom Yentl i troje djece. Kyle ne vjeruje previše u njegovu transformaciju jer ga je nekada stalno zezao zbog njegovog židovstva.

Policija South Parka nastoji razjasniti Kennyjevu smrt. Stanova bivša djevojka Wendy Testaburger u braku je sa Darwinom, Clyde Donovan je anti-vakser dok je Scott Malkinson postao svećenik.

Druga epizoda iz novog serijala biti će prikazana tijekom prosinca a plan je da se svake godine prikažu po dvije jednosatne epizode iz tog serijala.

Komentiraj