SOSA: “Nadam se da možemo ponoviti uspjeh seniora iz Rusije”

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine u utorak igra svoju prvu utakmicu na Europskom U-21 prvenstvu protiv Rumunjske. Susret je najavio lijevi branič reprezentacije Borna Sosa.

“Uvodna utakmica uvijek je najvažnija, možda i ključna, jer treba početi s pobjedom kako bi preostale dvije utakmice u skupini bile nešto lakše. U suprotnom, uvuče se nervoza, a uz pobjedu bismo se napunili dodatnim samopouzdanjem. Mislim da ćemo nakon intenzivnih treninga svi biti spremni”, kazao je Sosa za službenu stranicu HNS-a.

Dodao je kako Rumunjska igra napadački nogomet. Očekuje utakmicu s puno prilika. “Nije lako biti prvi u kvalifikacijama i svaka im čast. Kvalitetni su i poštujemo ih, ali ići ćemo na pobjedu protiv svih, kako protiv Rumunjske, tako i protiv Francuske i Engleske”, ističe.

“Nadam se da možemo ponoviti uspjeh seniora iz Rusije, makar će biti teško. Imamo vrlo dobru momčad, a nismo se kvalificirali na Europsko prvenstvo U-21 već 15 godina. Naravno da sada želimo biti prvaci Europe, a imamo priliku i otići na Olimpijske igre te ćemo dati sve od sebe. To je uistinu veliki poticaj, biti među najvećim sportašima svijeta”, zaključio je Sosa.

Komentiraj