FOTO: VIDEO: Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizori konačno stižu u Europu

“Dugo očekivani BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizori, već dostupni za narudžbu u pojedinim državama, dolaze u Europu u svibnju”, najavila je tvrtka Sony.

Nova serija televizora nudi fantastičnu kvalitetu slike, karakterističnu za OLED ekrane, unaprijeđen Sony 4K HDR procesor X1 Extreme, pionirski zvučni sistem Acoustic Surface, kao i inovativni dizajn.

S više od osam milijuna samosvjetlećih piksela, OLED A1 televizori donose znatno obogaćeno vizualno iskustvo s prikazom bez zamućenja, širokim uglom gledanja, upečatljivim nijansama crne, bogatim i živopisnim koloritom, kao i dinamičnim kontrastom.

“Otkako smo prezentirali BRAVIA A1 OLED televizore na CES sajmu ovog siječnja, dobili smo odlične komentare i pohvale na račun inovativne kombinacije najviše kvalitete slike i briljantne tehnologije za ozvučenje Acoustic Surface. Vrlo smo uzbuđeni što ćemo predstaviti nove modele potrošačima u Europi u svibnju”, izjavio je Motoi Kawamura, čelnik Odjeljenja za TV marketing i planiranje proizvoda u tvrtki Sony Europe.

Dodatne informacije možete pronaći na stranici www.sony.hr/electronics/televizori/a1-series.

Komentiraj