Tele2 Hrvatska

Sonja Miočić nova je direktorica komunikacija u Tele2 Hrvatska

Sonja Miočić nova je direktorica komunikacija u Tele2 Hrvatska, koja je s radom započela sredinom ožujka ove godine.

Sonja Miočić ima višegodišnje iskustvo u poslovima marketinga, korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću radeći na voditeljskim i direktorskim pozicijama u AZ mirovinskom fondu i Allianz osiguranju, a u Tele2 dolazi iz tvrtke Tomić & Co., gdje je zadnje tri i pol godine obnašala funkciju direktorice marketinga i odnosa s javnošću za brandove BMW i MINI za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Sonja Miočić ima i značajno iskustvo u managementu, gdje je vodila različite projekte iz segmenta event managementa, prodajno-marketinških aktivacija i internih komunikacija.

“Izuzetno mi je drago što sam preuzela funkciju direktorice komunikacija u Tele2 i postala dio ovog uspješnog tima. Ovo je vrlo odgovorna i izazovna pozicija budući da se Tele2 Hrvatska susreće s brojnim izazovima na tržištu. Međutim, uvjerena sam u snagu Tele2 branda i tima s kojim ću surađivati te se nadam kako ću svojim iskustvom i načinom rada doprinijeti njegovom razvoju”, rekla je Sonja Miočić.

“Drago mi je da se Sonja priključila našem timu na poziciji direktorice komunikacija Tele2 Hrvatska i želim joj ovim putem zaželjeti srdačnu dobrodošlicu. S obzirom na njeno znanje i iskustvo, vjerujem da će se sjajno uklopiti i donijeti jedan novi pogled u segment marketinških komunikacija. Nadamo se kako će i s te strane naša kompanija još bolje funkcionirala na tržištu, uz lakše održavanje naše pozicije kao operatera koji kreira ponudu slušajući svoje korisnike”, rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

Komentiraj