EPA/PETER POWELL

SOLSKJAER "Ne možemo se oslanjati na sudbinu"

Nogometaši Manchestera večeras od 21 sat ‘ganjaju’ zaostatak od 0:1 protiv Barcelone na Nou campu. Uzvratna je to utakmica četvrtfinala Lige prvaka.
Manchester je u osmini finala u Pariz stigao sa zaostatkom od 0:2 protiv PSG-a, ali odličnom predstavom uspjeli su izbaciti Parižane.
Trener ‘Crvenih vragova’ ole Gunnar Solskjaer poručio je uoči utakmice kako se United ne može oslanjati na sudbinu. Prvi je to povratak Solskjaera na Nou Camp otkako je 1999. godine postigao pobjednički pogodak u finalu Lige prvaka prtiv münchenskog Bayerna.
“Biti će tu puno emocija, naravno da je to prekrasna uspomena. Ali, ne vraćam se često na tu večer. Ne znam kako ću se osjećati, ali moj posao sada je da dečke motiviram na bolju predstavu”, rekao je.
Dodao je kako mu ljudi govore da je ovo njihova godina, jer je prošlo točno 20 godina od one večeri na Nou Campu. “Ali, da bismo prošli dalje, moramo odigrati dobro i zaslužiti prolaz. Ne možemo se samo oslanjati na sudbinu”, naglasio je i dodao kako ne smiju primiti pogodak.
“U nogometu, sve je moguće. Moramo se dobro braniti i postići pogodak. Ne bi mi smetalo ni ako bi on pao u 93. minuti”, priznao je.

Komentiraj