Šokantna autobiografija Debbie Harry: Našmrkani Bowie pokazivao mi je svoj veliki penis

Pjevačica grupe Blondie, 74-godišnja Debbie Harry, objavila je danas autobiografsku knjigu „Face It: A Memoir“ koja je odmah izazvala ogromnu pažnju obožavatelja ove grupe, poznate po hitovima „Heart of Glass“ i „Call Me“. Naime, u knjizi ona sasvim iskreno opisuje kako se drogirala, kako je bila silovana, kako se družila s poznatim glazbenicima na vrhuncu njihove slave te kako je pobjegla od serijskog ubojice.

Jedna od najzanimljivijih priča ona je o susretu s Davidom Bowiem i Iggyjem Popom. Bilo je to godine 1977., kada je grupa Blondie nastupala s njima na zajedničkoj turneji. Jedne noći, David Bowie i Iggy Pop krenuli su u potragu za kokainom. „Njihova veza u New Yorku je iznenada umrla i oni su ostali bez droge. Meni je prijatelj dao gram koke koju gotovo da nisam ni dirnula. Nije me bilo briga za koku, od nje sam bila nervozna i smetalo mi je grlu. Zato sam im donijela svoj kokain koji su oni pošmrkali u jednom zamahu“, napisala je Debbie Harry.

U znak zahvalnosti, Bowie joj je odlučio pokazati svoj penis. „Nakon što je pošmrkao kokain, Bowie je izvukao svoj penis, kao da sam ja neka vrsta kontrolora penisa. S obzirom da sam bila u bendu koji je bio sastavljen od muškaraca, vjerojatno je zaključio da provjeravam penise. Veličina njegovog penisa bila je dobro poznata i on ga je volio pokazivati pred ženama i muškarcima. Bilo je to zabavno i seksi“, smatra Debbie Harry.

Komentiraj