– Snimka crne kutije iz pilotske kabine egipatskog zrakoplova na letu MS804 upućuje na pokušaj gašenja požara  u zrakoplovu prije nego što se srušio u Sredozemno more, rekli su izvori iz istražiteljskog odbora u utorak.

Snimka je u skladu s podacima izdvojenim iz ostalih uređaja iz zrakoplova, koji upućuju na prisutnost dima u toaletu i navigacijskom sustavu, potvrdili su izvori.

Istražiteljski odbor i dalje ostaje otvoren za sve mogućnosti u pogledu uzroka nesreće, kažu izvori.

Airbus A320 srušio se u istočnom Sredozemnom moru na letu iz Pariza za Kairo 19. svibnja pri čemu je poginulo svih 66 putnika i članova posade, a uzrok pada  još je nerazjašnjen.

Pad zrakoplova težak je udarac za Egipat jer se dogodio gotovo šest mjeseci nakon što se ruski putnički zrakoplov srušio nedugo nakon polijetanja iz ljetovališta Šarm-el-Šeik na poluotoku Sinaju u listopadu pri čemu su poginule 224 osobe.

Komentiraj

PREKOFaH
Podijeli objavu
Prethodni članakEURO 2016: Portugalski napadač Nani tri godine u Valenciji
Sljedeći članakISTANBULSKI NAPADI: U Turskoj uhićeno još 17 ljudi
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.