Snimat će se peti dio filma “Smrtonosno oružje” s Gibsonom i Gloverom

Čak 22 godine nakon što je prikazan četvrti dio filmskog serijala „Smrtonosno oružje“ autori i glumci složili su se da je vrijeme za snimanje petog dijela. Potvrdio je to za Hollywood Reporter producent Dan Lin koji je rekao kako će se Mel Gibson i Danny Glover ponovo pojaviti u ulogama detektiva Martina Riggsa i njegovog partnera, detektiva Rogera Murtaugha. Isti će biti i redatelj, Richard Donner. „Pokušavamo snimiti posljednji film iz serijala ‘Smrtonosno oružje’. Richard Donner se vraća. Originalna glumačka postava se vraća i to je nevjerojatno“, izjavio je Dan Lin koji je dodao kako scenarij za peti dio još uvijek nije dovršen.

Prvi film iz serijala „Smrtonosno oružje“ snimljen je 1987. godine a njegov nevjerojatan uspjeh rezultirao je snimanjem tri nastavka. Ta franšiza oživljena je između 2016. i 2019. kao televizijska serija gdje su Clayne Crawford i Damon Wayans glumili detektive Riggsa i Murtaugha. Planovi za snimanje petog filma iz serijala postoje već godinama ali do sada nikada nisu bili službeno potvrđeni.

Kada su 2012. godine pitali Mela Gibsona bi li snimio još jedan film iz serijala „Smrtonosno oružje“, on je odbio tu mogućnost. Biti će zanimljivo vidjeti u akciji Mela Gibsona koji ima 64 godine i Dannyja Glovera koji ima 73 godine.

Komentiraj