Snimat će se četvrta sezona serije “Ozark”. Bit će posljednja

„Ozark“ je jedna od najgledanijih i najhvaljenijih serija na Netflixu. Otkako se počela prikazivati 2017. godine snimljene su tri sezone koje su ukupno osvojile 14 nominacija za nagradu Emmy, pri čemu je glavni glumac Jason Bateman osvojio Emmyja ali ne za glumu već za režiju dok je Julia Garner osvojila Emmy za najbolju sporednu glumicu. Zato i ne čudi vijest da se Netflix odlučio na snimanje i četvrte sezone. Međutim, ta će sezona ujedno biti i posljednja.

Svaka od prve tri sezone imala je 10 epizoda, dok će četvrta imati 14 epizoda s time da će posljednja sezona biti podijeljena u dva dijela sa po sedam epizoda.  Glavni scenarist četvrte sezone ponovo će biti Chris Mundy dok će glumačku ekipu, pored Jasona Batemana, činiti  Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan i Lisa Emery.

„Povećana sezona znači povećane probleme za obitelj Byrde. Veselim se završetku s velikim praskom“, izjavio je Jason Bateman.  Za one koji još nisu gledali seriju „Ozark“, u središtu je naoko mirna obitelj Byrde koja mora prati novac na meksički narko kartel.

Komentiraj