Smrt žene u Rijeci policija ne vodi kao ubojstvo

FaH

Policija smrt 33-godišnje žene, koja je jučer pronađena mrtva u neboderu u Ulici Andrije Peruča 2 u Rijeci, ne vodi kao ubojstvo, a traga za osobama koje bi mogle imati korisne informacije o tom slučaju, rečeno je u srijedu u primorsko-goranskoj Policijskoj upravi.

Policijska službenica za odnose s javnošću Svemirka Miočić rekla je da su te osobe zasad nedostupne te da primorsko-goranska Policijska uprava u suradnji s drugim policijskim upravama za njima traga, a u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom utvrđuju se sve relevantne činjenice i okolnosti.

Ni policija ni ŽDO nisu ništa više priopćili o tom slučaju, uključujući i uzrok smrti.

Mrtva žena pronađena je u spremištu nebodera u utorak u 10,50 sati. U toj zgradi živjela je s mužem i dvoje malodobne djece, a neki su mediji objavili da je bila dugogodišnja ovisnica o heroinu koja se više puta pokušala odviknuti od droge.

Nakon što je mrtva žena pronađena, riječka policija javila je kolegama iz Karlovca da je osumnjičenik u bijegu, zbog čega su oni na području Duge Rese bili u intenzivnoj potrazi, a do kasno poslijepodne i naoružani “dugim cijevima”.

Komentiraj