HINA

Šmrkali pa prodavali kokain, nudili mito pa napali policajce

Prošlog petka tri muškarca su napala dvojicu policajca koji su ih uhvatili kako konzumiraju i drugima nude koakain. Napad se odigrao na području Policijske uprave brodsko-posavske, a policajci su zadobili lakše tjelesne ozljede.
Kako se sve odvilo za Glas Slavonije je opisala glasnogovornica te Policijske uprave Kata Nujić.
“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su policajci u dobi od 23 i 28 godina, pri obavljanju redovitih policijskih aktivnosti, sprječavanja zlouporabe droga, uhvatili dvije mlađe muške osobe u konzumaciji i nuđenju opojnih droga na trošenje drugoj osobi. Potvrđeno je da se radi o 19-godišnjaku i 22-godišnjaku, od kojih je mlađi policijskim službenicima ponudio mito, što su policajci odbili te su pritom od osumnjičenika oduzeli 0.1 gram kokaina.
Osumnjičenici su se opirali uhićenju, davši se u bijeg, no policajci su ih sustigli. Potom je 44-godišnjak fizički napao policajca te tako omogućio daljnji bijeg osumnjičenicima, koje su policajci opet sustigli. Osumnjičeni su se i dalje opirali uhićenju, postali agresivniji te napali policajce, udarajući ih rukama i nogama, no ipak su uhićeni. Policijski službenici i 22-godišnjak su lakše ozlijeđeni”, ispričala je Nujić.
Protiv 19-godišnjaka, 22-godišnjaka i 44-godišnjaka podnesene su kaznene prijave za kazneno djelo napad na službenu osobu, a protiv 19-godišnjaka i za kaznena djela omogućavanja trošenja droga i davanja mita.

Komentiraj