SLUŽBENO JE Šubićevac: HNK Šibenik s ponosom objavljuje…

Autor:

HNK Šibenik

HNK Šibenik

Mario Brkljača imenovan je novim sportskim direktorom SEH Fussball-a. Na Šubićevac, također na poziciju sportskog direktora novog člana HNL-a, dolazi iz Gorice


Iz grada koji je svijetu dao Dražena Petrovića danas dolazi jedna nogometna objava. Očekivana, ali velika promjena u klubu:

HNK Šibenik s ponosom objavljuje da je Mario Brkljača imenovan novim sportskim direktorom kluba. Uz preuzimanje ove važne funkcije, Brkljača je također preuzeo funkciju sportskog direktora SEH Fussball-a, gdje će biti odgovoran za sve tri momčadi unutar SEH grupacije: Austria Klagenfurt, HNK Šibenik i Viktoria Berlin.

TRANSFERI I OTKAZI Šotiček blizu prelaska u Basel. Štimac, na stolu fina indijska otpremnina

Mario Brkljača donosi bogato iskustvo iz svoje igračke i profesionalne karijere. Kao igrač Brkljača je nastupao za NK Zagreb, HNK Hajduk, Cagliari Calcio, Sibir Novosibirsk, SV Mattersburg, CSKA Sofija i Krku Novo Mesto. Njegovo radno iskustvo uključuje pozicije skauta za Jugoistočnu Europu u Deportivu Alaves (2017) i L.R. Vicenzi (2022), sportskog direktora u NK Rudeš (2017-2018), glavnog skauta u HNK Hajduk (2018-2019) te sportskog direktora u HNK Gorica (2023-2024).

HAJDUK I HRVATSKA Jedva ih čekamo! Danas: Gattuso na Poljudu, a Dalić najavljuje novi sastav Vatrenih

Izuzetna mi je čast, ali i odgovornost što ću imati priliku sudjelovati u razvoju nogometnog sektora SEH grupacije. Veliki je izazov pozicionirati se na nogometnom tržištu kao multi klub organizacija, ali isto tako upravljanje sa više klubova otvara mnogo više mogućnosti. Želimo postati globalno prepoznatljivima temelju odabira i razvoja vrhunskih nogometaša. HNK Šibenik je jako važan za SEH grupaciju s obzirom na potencijal koji posjeduje. Mogu obećati da ćemo napraviti sve da HNK Šibenik bude stabilan i konkurentan u najvišem rangu hrvatskog nogometa”, izjavio je Mario Brkljača povodom preuzimanja novih funkcija unutar SEH grupacije.

Dosadašnji sportski direktor HNK Šibenika, Hrvoje Kulušić, bit će raspoređen na druge dužnosti unutar kluba. Zahvaljujemo mu na dosadašnjem trudu i doprinosu na poziciji sportskog direktora te mu želimo puno uspjeha u budućem radu.

HNK Šibenik i SEH grupacija izražavaju dobrodošlicu Mariju Brkljači te mu žele mnogo uspjeha u novim izazovima i odgovornostima koje donosi pozicija sportskog direktora‘, stoji u priopćenju sa Šubićevca.

VIDEO HNK Hajduk: Gattuso u splitskom ruhu

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.