SLUČAJ SE RASPLAMSAVA Javila se još jedna osoba koja tvrdi da ju je uhodila prava Martha iz serije ‘Maleni irvas’

Autor:

George Galloway arrives to congratulate fellow Workers Party of Britain candidate Shahbaz Sarwar who won the vote to become Councillor for Longsight with a majority of 185, Manchester Central, Manchester. May 3 2024. George Galloway's party candidate defeated Labour’s Deputy Leader on Manchester Council.,Image: 870041114, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use, commercial use may require additional licenses. We don't use AI to make images which could be mistaken for news photos. AI use will be clearly indicated. Supplied on condition you ensure personal data is processed in compliance with DPA2018, Model Release: no, Credit line: William Lailey / SWNS / SWNS / Profimedia

William Lailey / SWNS / SWNS / Profimedia

George Galloway, kontroverzni škotski političar i TV osoba, izjavio je kako ga je svojedobno prava Martha iz serije „Maleni irvas“ (Baby Reindeer) neumorno uhodila. Galloway je gostovao u talk showu Piers Morgan Uncensored te je kazao kako se uhođenje odvijalo u kasnim osamdesetima kada ga je Fiona Harvey, poznata kao prava Martha, stotinama puta zvala, te se pojavljivala stotinama puta na neprikladnim mjestima.

„Kada bi saznala gdje se ja i moje osoblje nalazimo, onda bi ušetala u moj ured“, objasnio je Galloway koji je rekao kako se to događalo kada je prvi put izabran za člana britanskog parlamenta. Na pitanje Piersa Morgana je li mu Fiona Harvey ikada prijetila, odgovorio je: “Ne”, ali je priznao da se ponekad bojao da će mu nauditi. “Da, mislim da kad je netko opsesivan, uvijek se bojiš da bi opsesija mogla dobiti iznenadni obrat, potencijalno opasan obrat, ali ona me nikada nije povrijedila niti mi prijetila da će me povrijediti”, dodao je. “Zadnji put sam je vidio početkom 1990-ih. I nisam je više vidio dok je nisam vidio u seriji.”

Galloway je rekao da je poznavao odvjetnicu Lauru Wray i njezinog supruga Jimmyja Wraya, još jednog bivšeg laburističkog parlamentarnog zastupnika, a oboje su također tvrdili da ih je Fiona Harvey uhodila. Škot, koji je nedavno pokrenuo političku stranku, natječe se na općim izborima sljedećeg tjedna, a pojavio se u tv emisijama poput Celebrity Big Brothera. Rekao je da se to dogodilo “kada je uhođenje bilo prisno jer tada nije bilo e-pošte, nije bilo slanja poruka.” “Morali ste nekoga nazvati na njegovu fiksnu liniju ili se pojaviti na vratima”, dodao je. “To je pravo uhođenje i to je ono što mi je učinila.”

Fiona Harvey, koja je poslužila kao inspiracija za lik Marthe koju glumi Jessica Gunning u seriji „Maleni irvas“ Richarda Gadda, tuži Netflix za 170 milijuna dolara zbog klevete i nemarnog postupanja. Također se pojavila u emisiji Piersa Morgana kako bi argumentirala svoj slučaj. Netflix je rekao da će se odlučno braniti.

Umjesto da podrži Netflix, Galloway je rekao da joj “želi sve najbolje” u pravnom postupku, dodajući: “Ispostavilo se da je Netflix rekao da je ona radila određene stvari … i bila na određenim mjestima na kojima nije.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.