Marko Lukunic/PIXSELL

SLUČAJ PLANINSKA Suđenje Ivi Sanderu odgođeno za 16. rujna

[quote_box_center]

  • Sudska medicinska vještakinja ustvrdila je kako uz kroničnu bolest srca, kod Sanadera postoji sumnja i u pojavu šećerne bolesti
  • U slučaju Planinska bivšem predsjedniku HDZ-a se sudi zbog optužbi da je primio 17 milijuna kuna mita nakon što je Ministarstvo regionalnog razvoja kupilo zgradu od tvrtke saborskog zastupnika i vlasnika mesne industrije, Stjepana Fiolića

[/quote_box_center]

Suđenje u slučaju Planinska je ove godine po treći put odgođeno zbog lošeg zdravstvenog stanja prvooptuženog, bivšeg premijera Ive Sanadera, piše HRT.

Sudska medicinska vještakinja ustvrdila je kako uz kroničnu bolest srca, kod Sanadera postoji sumnja i u pojavu šećerne bolesti.

Nastavak suđenja odgođen je za 16. rujna.

U slučaju Planinska bivšem predsjedniku HDZ-a se sudi zbog optužbi da je primio 17 milijuna kuna mita nakon što je Ministarstvo regionalnog razvoja kupilo zgradu od tvrtke saborskog zastupnika i vlasnika mesne industrije, Stjepana Fiolića.

Optužbe je, osim Fiolića, priznao i bivši ministar Petar Čobanković koji je nakon nagodbe osuđen na rad za opće dobro. U slučaju se sudi i Mladenu Mlinareviću, čija je tvrtka navodno udvostručila vrijednost spomenute nekretnine.

Komentiraj

Source:NACIONAL