Slovenci zbog trovanja hranom napali Egipćane, no Danci tvrde da imaju dokaz da su si naši susjedi sami krivi

Mnoge su se reprezentacije, među kojima su Slovenija, Hrvatska i Danska, na Svjetskom prvenstvu u Egiptu susrele s problemima uzrokovanim želučanom virozom.

Slovenci su nakon remija protiv Egipta, kojim su ispali sa Svjetskog prvenstva, otkrili kako se pola njihove reprezentacije otrovalo hranom. “Čak 12 igrača naše reprezentacije otrovalo se hranom u 24 sata prije naše posljednje utakmice u Egiptu. Pa, to nije bio ‘virus’. Rukometaši su vrištali od bolova, povraćali i jurišali u toalete kao da im je život u pitanju. Tijekom noći pali su Staš Skube i Dragan Gajić, neposredno pred utakmicu, naš najveći i najjači igrač Blaž Blagotinšek srušio se u svlačionici od bola u (u svojoj bljuvotini) i prevezen je nazad u hotel”, napisali su u priopćenju.

Slovenci su tako optužili domaćine – Egipćane – za trovanje, a Slovence su optužili – Danci. Kažu, imaju fotografije koje dokazujud a su slovenski reprezemtativci naručivali hranu van hotela.

Morten Henriksen, direktor danske reprezentacije, kako prenose tamošnji mediji, rekao je, pak, da imaju fotografije slovenske delegacije koja je naručila pizze izvana. “Nisu samo oni imali probleme s probavom. I drugi, koji nisu igrali protiv Egipta, imaju slične probleme. Organizator je sve poduzeo da se održi higijena i vjerujemo da će tako ostati do kraja. Mi ćemo jesti ono što nam spreme u hotelu, a naručivanje pizze ne bih nikome preporučio”, rekao je.

Komentiraj