Sloboda komunikacije, internet i neometan protok informacija potrebni su svakom korisniku

Tele2

Svake se sekunde na Instagramu objavi 729 fotografija, putem Skypea obavi se 2 177 razgovora, a oko 20 000 ljudi aktivno je na Facebooku.*

Na korištenje i dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama zasigurno odlazi značajan dio internetskog prometa, a prema podacima Državnog zavoda za statistiku 2016. godine u Hrvatskoj je internetski promet iznosio 710 milijuna GB, što je porast od 38.3% u odnosu na 2015. godinu.**

Ove brojke govore u prilog nužnosti i potrebe korištenja interneta u svakodnevnim životima. Od korištenja aplikacija za vremensku prognozu, učenja stranih jezika, prometne orijentacije, preko online slušanja muzike do gledanja filmova. Svakodnevno, čak i nesvjesno, koristimo internet.

Kako bi svi korisnici uživali u neograničenoj slobodi komunikacije, Tele2 je jedini teleoperater na tržištu RH koji na mobitelima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke kako prema Tele2 mreži tako i prema drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj u tarifi RASPALI s BEZBROJ GB.

Ni, poslovanje danas ne poznaje granice, a kako bi se osigurao neometan protok informacija potreban svakom poslovnom korisniku Tele2 ima rješenje u tarifi BIZNIS RASPALI i promotivnoj ponudi RASPALI INOZEMNO uz BEZBROJ GB.

Posljednja istraživanja pokazuju da su među poslovnim korisnicima najzastupljeniji pozivi prema članicama EU te pozivi i surfanje dok se nalaze u roamingu EU.

Komunikacija prema ostalim zemljama regije je manje zastupljena, dok korisnici najmanje posluju s ostalim zemljama svijeta. Tako se 36.8% svih poziva prema inozemstvu odnosi na pozive koji su iz Hrvatske upućeni prema članicama EU, 39.4% poziva u roamingu se ostvaruju unutar EU, a 37% prometa odlazi na potrošnju interneta unutar EU.

Više informacija o opcijama ponude Tele2 pogledajte na: https://www.tele2.hr/privatni-korisnici/.

*izvor: podaci Internet Live Stat
** izvor: Izvješće Državnog zavoda za statistiku od 15. ožujka 2017. godine

Komentiraj