Sljedeće godine znat će se tko postaje novi James Bond, to neće biti žena

Barbara Broccoli producent je James Bond filmova i čelnica kompanije Eon Productions koja odlučuje tko će dobiti ulogu u filmovima iz ove popularne franšize. Stoga ne čudi da su je pred premijeru novog James Bond filma „Za smrt nema vremena“ novinari pitali tko će biti novi glumac koji će glumiti tajnog agenta 007, s obzirom da to više neće biti Daniel Craig, te postoje li šanse da to bude neka žena.

„James Bond je muškarac. Nadam se da će biti puno filmova sa ženama u glavnim ulogama, za žene, koje režiraju žene, a bave se temom žena. Ne mislim da trebamo ukloniti muški lik tajnog agenta 007 i zamjeniti ga ženom. Dakle, da, vidim ga kao muškarca. I voljela bi kada bi Daniel Craig vječno bio James Bond“, odgovorila je  Barbara Broccoli.

Što se tiče glumca koji će zamijeniti Daniela Craiga u toj ulozi, Barbara Broccoli potvrdila je kako o tome neće razmišljati sve do slijedeće godine. A tada će o tome razgovarati sa svojim polubratom Michael G. Wilsonom koji je također producent ove franšize. „Želimo slaviti fantastično razdoblje od 15 godina tijekom kojeg je Daniel Craig dao sebe u ovaj lik“.

Njezino mišljenje o ženama koje bi mogle preuzeti lik Jamesa Bonda očito se nije promijenio jer je već govorila o tome kako žene trebaju dobivati kvalitetne uloge, na razini kvalitete Jamesa Bonda. Cary Joji Fukunaga, redatelj novog James Bond filma, izjavio je da glumac koji će dobiti glavnu ulogu mora imati karizmu.

Film „Za smrt nema vremena“ počinje se prikazivati u hrvatskim kinima u četvrtak, 30. rujna.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]