Slavni glumac, otac Charlija Sheena, žali zbog promjene imena i prezimena

Slavni glumac Martin Sheen (81) otkrio je kako žali što je na početku svoje karijere promijenio svoje ime i prezime. Njegovo pravo ime je Ramon Estevez a promijenio ga je jer su mu to predložili neki ljudi iz Hollywooda. „To je jedna od stvari zbog kojih žalim. Službeno nikada nisam promijenio ime, na mom rodnom listu i dalje piše Ramon Estevez, kao i na vjenčanom listu, putovnici i vozačkoj dozvoli“, izjavio je za Closer Weekly.

Na pitanje zašto je promijenio ime, odgovorio je „Ponekad, kada nemate dovoljno uvida u stvari ili nemate dovoljno hrabrosti zauzeti se za ono u što vjerujete, onda vas nagovore, a kasnije plaćate za to“.

Martin Sheen ima dva sina, Charlija Sheena i Emilija Esteveza. Emilio Estevez odlučio je zadržati svoje pravo ime a njegov otac sada kaže „Jedini utjecaj koji sam imao na Emilija bio je po pitanju zadržavanja imena. Kada je započeo karijeru njegov agent mu je savjetovao da promijeni prezime u Sheen ali on to nije želio napraviti. Hvala Bogu da nije“.

S druge strane, njegov drugi sin Charlie, poznat po u ulozi u seriji „Dva i pol muškarca“, rođen je kao Carlos Estevez ali je preuzeo očevo glumačko ime Sheen i postao Charlie Sheen.

Komentiraj