Slavne osobe svjedočit će na suđenju na kojem Johnny Depp tuži Amber Heard

Konačno će početi novo suđenje u kojem Johnny Depp tuži bivšu suprugu Amber Heard, ovog puta zbog kolumne koju je ona napisala a The Washington Post objavio krajem 2018. godine. Depp je podigao tužbu u ožujku 2019. godine tražeći odštetu od 50 milijuna dolara jer u tom tekstu Amber Heard tvrdi da je bila žrtva obiteljskog nasilja, ciljajući pri tome na Deppa. Proces počinje saslušavanjem svjedoka 24. ožujka a prva sudska parnica zakazana je za 11. travnja. Prema najavama portala Deadline, kao svjedoci će se na saslušanju pojaviti James Franco, Paul Bettany, Elon Musk, predstavnici kompanija Walt Disney i Warner Bros., policajci iz Los Angelesa, prijatelji, članovi obitelji i ostale osobe povezane s nekadašnjim slavnim bračnim parom.

Očekuje se da će suđenje, koje će se održati u državi Virginia, trajati dva tjedna te će mu Depp i Amber Heard osobno prisustvovati dok će ostali svjedočiti video vezom. James Franco i Elon Musk svjedočit će jer ih je Depp optužio da su spavali s Amber Heard u vrijeme njihovog braka te ih je ona sada pozvala kao svjedoke. Njen svjedok biti će i glumica Ellen Barkin. Paul Bettany pozvan je kao svjedok zbog njegove davno objavljene prepiske s Deppom u kojoj se spominjalo kako Amber Heard treba zapaliti, utopiti, a onda se poseksati s njenom izgorenim truplom.

Javnost će po prvi puta saznati i tekst prepiske između Amber Heard i Jasona Momoe s kojim je glumila u filmu „Aquaman“ kao i njenu prepisku s redateljem filma Jamesom Wanom. Tu je i njeno dopisivanje sa Zackom Snyderom, redateljem filma „Liga pravde“ dok će se, s druge strane, objelodaniti prepiska Deppa sa spisateljicom J. K. Rowling i glazbenikom Jackom Whiteom.

Komentiraj