Slavna glumica vraća se na filmsku scenu osam godina nakon povlačenja

Cameron Diaz, slavna glumica koja se umirovila nakon što je 2014. godine glumila u filmu „Annie“, odlučila je vratiti se na filmsku scenu.  Ova 49-godišnja glumica naći će se u Netflixovoj akcijskoj komediji „Back in Action“ zajedno s Jamiem Foxxom. Njih dvoje već su dva puta glumili zajedno, prvi put 1999. godine u filmu „Samo igra“ te u spomenutom filmu „Annie“.  Ovu vijest potvrdio je Jamie Foxx objavom na Twitteru gdje je podijelio audio snimku telefonskog razgovora s Cameron Diaz koja od uzbuđenja nije znala kako reći cijelom svijetu da se vraća filmu. Uspjela je reći „Ne znam kako da to napravim“.

Stoga je Foxx u razgovor uključio čovjeka koji zna kako je vratiti se na scenu nakon što je objavio povlačenje. Bio je to Tom Brady, slavni igrač američkog nogometa, koji je početkom ove godine objavio kako se odlučio umiroviti da bi 40 dana kasnije potpisao ugovor s momčadi Tampa Bay Buccaneers.  „Razgovarao sam s Jamiem koji mi je rekao da trebaš nekoliko savjeta oko toga kako izaći iz mirovine. Ja sam relativno uspješan u tome“, rekao je Brady u tom razgovoru. Nakon toga, ona je potvrdila vijest na svom Instagramu gdje je napisala „Jamie Foxx, jedino me ti možeš vratiti u akciju!!! Ne mogu dočekati, bit će ludo!“

Seth Gordon (Kako se riješiti šefa) režirat će film „Back in Action“ čiji se detalji radnje još ne znaju. Prema onome što je rekao Foxx, snimanje filma započeti će za nekoliko mjeseci. Cameron Diaz započela je svoj uspješan glumački put debitantskom ulogom u filmu „Maska“ 1994. godine gdje joj je partner bio Jim Carrey. Kasnije je glumila u nizu uspješnih romantičnih komedija kao što su „Moj najbolji prijatelj se ženi“, „Svi su ludi za Mary“ i „Charlijevi anđeli“.

Komentiraj