Shirley MacLaine imala je ‘brak na duljinu’ , ali je i ljubovala s mnogima

Američka je aktivistica, televizijska i filmska glumica, zabavljačica i plesačica te autorica mnogobrojnih knjiga. Bila je u braku s poduzetnikom Steveom Parkerom od 1954. do 1982. godine. Rastali su se nakon što je ona shvatila da Steve njen novac prebacuje na bankovni račun jedne od svojih ljubavnica.

Dok je bila u braku sa Steveom, Shirley je ljubovala s mnogim zvijezdama iz show businessa, pa došla i do bivšeg australskog premijera Andrewa Peacocka.

Inače, Shirley i Steve Parker imali su ‘brak na duljinu’. On je puno vremena provodio u Japanu zbog posla, a ona u SAD-u. Tako da joj’izleti’ s raznim muškarcima nisu bili nepoznat pojam jer je 30 godina bila udata za čovjeka koji nije zamjerao njene afere jer je i sam imao iste. “Imala sam puno afera i još više loših ljubavnika. Nisu me naročito zanimali neki neuobičajeni scenariji kad je bila riječ o seksu, no jednom sam se seksala s troje muškaraca jer su u to vrijeme svi radili slične stvari pa se nisam htjela osjećati izostavljeno.”

Kasnije se nije htjela ponovno udati, a kod muškaraca je tražila čvrst karakter i osobnost te voljela one koji su bili pomalo sirovi i opasni. “Jack Lemmon bio je predobar i predrag da bi mi bio privlačan, a Jack Nicholson je pak bio previše opasan”, rekla je Shirley i dodala kako je uživala dok je bila u vezi s Robertom Mitchumom i nakon njega s Yvesom Montandom.

Rođena je 24. travnja 1934. godine i u petak proslavila svoj 86. rođendan.

 

Komentiraj