EPA/SEAN DEMPSEY

SLAVEN BILIĆ “Ulazak u Ligu prvaka ove sezone nije realan, ali pokušat ćemo”

Trener West Hama Slaven Bilić radi odličan posao na klupi londonskog kluba. Nakon 28 kola West Ha, drži šesto mjesto, a samo ih nekoliko bodova dijeli od pozicija koje vode u Ligu prvaka. U srijedu su svladali Tottenham, te mu onemogućili preuzimanje čelne pozicije prvenstva, nakon remija Leicestera u utorak.

“Ove sezone ulazak u Ligu prvaka nije realan, ali nema ništa loše u tome da to pokušamo ostvariti. Nadam se da ćemo u budućnosti moći ciljati na Ligu prvaka”, rekao je Bilić, čiji će West Ham u subotu ‘na noge’ Evertonu.

Iako priznaje da nije realno odmah očekivati ulazak u Ligu prvaka, Bilić priznaje da nema problema s najavom da bi kvalifikacija u najelitnije europsko nogometno natjecanje trebalo biti dio plana. “Selimo se na novi stadion, navijači nas potpuno podržavaju, rastemo iz dana u dan”, kaže Bilić.

Dodaje da u nastavak sezone ne ulaze s razmišljanjem na Ligu prvaka i kako do nje stići, već je cijela momčad prizemljena, i u glavama im je samo Everton, prenosi službena stranica.

Komentiraj