Slaven Belupo imenovao novog direktora

Aleksandar Aleksovski novi je direktor Slaven Belupa. Na toj poziciji zamijenio je Zvonimira Šimunovića koji je sredinom veljače iz osobnih razloga podnio ostavku te je nakon deset godina rada napustio redove koprivničkog prvoligaša.

“Dođe vrijeme kad čovjek zbog raznoraznih okolnosti jednostavno osjeti da je gotovo i da je vrijeme za rastanak. Zahvalio bih se svima s kojima sam u ovih deset godina surađivao, prvenstveno svojim najbližim suradnicima zaposlenicima kluba kao i svim trenerima, igračima i ostalom osoblju koji su u ovom periodu prošli kroz klub. Bilo je i lijepih i manje lijepih trenutaka, a prolazili smo ih uvijek zajedno kako smo to najbolje znali. Koliko dobro ocijenit će vrijeme. Želim klubu puno sreće i sportskih uspjeha u budućnosti i da dođe na one razine gdje mnogi očekuju da bi trebao biti.”, rekao je za službene stranice kluba Zvonimir Šimunović.

Tridesetdvogodišnji Aleksovski je u Koprivnici završio Srednju ekonomsku školu, a u Zagrebu Pravni fakultet na kojem je stekao status magistra prava. 2016. godine položio je pravosudni ispit pri Ministarstvu pravosuđa Republike Hrvatske. Od 2018. do 2020. vodio je samostalni odvjetnički ured, a od 2021. postao je suvlasnik i direktor Odvjetničkog društva Aleksovski i Juršetić d.o.o.

“Suočen sam sa činjenicom da je Slaven Belupo u jednom zahtjevnom trenutku u kojem moramo pod svaku cijenu izboriti ostanak u ligi, ali i dugoročno napraviti sportsku i financijsku politiku. Osoba sam koja vjeruje da posjeduje kvalifikacije da to ostvarimo i odlučio sam se uhvatiti u koštac s tim. Zbog toga sam i dobio povjerenje Upravnog odbora. Klub vidim kroz održivost i koji će postati brend. Na taj način će biti još više prepoznat kod sponzora i s dugoročnom sportsko-financijskom politikom može u najmanju ruku “igrati Europu”. Slaven Belupo će biti još jači, stabilni smo i izborit ćemo ostanak u ligi.”, izjavio je novi operativac Farmaceuta za Prigorski.hr.

Komentiraj