Slaven Belupo doveo mladog napadača Hajduka

Slaven Belupo je iz Hajduka doveo napadača Ivana Delića. 22-godišnjaku je ugovor s Bilima istjecao koncem sezone i nije bio među igračima pozvanima na pripreme za nastavak sezone. Prema informacijama Dalmatinskog portala klubu iz Splita neće pripasti nikakva odštete nego eventualno 30% od njegovog budućeg transfera.

Delić je prošao omladinsku školu Hajduka, a za prvu momčad je debitirao u listopadu 2017. godine te je upisao 18 nastupa u kojima nije uspio postići prvijenac. Veći doprinos je dao u dresu druge momčad gdje je u 43 nastupa zabio 16 golova. Prošlu godinu je proveo na posudbama u Istri 1961 i Varaždinu.

Osim Delića član Farmaceuta je danas postao i mladi veznjak Dinama Niko Janković koji je došao na posudbu do konca aktualne sezone. Klub su pak napustili Vinko Soldo kojeg je Dinamo poslao na posudbu u mađarski Diosgyor, Matko Zirdum koji je posuđen slovenskoj Gorici i Arijan Brković koji će do ljeta boraviti u Dugopolju. Ugovor je pak raskinut s Martinom Boakyeom, Matejom Jukićem i Franom Maglicom.

Komentiraj