facebook.com

SLATKATON Zvijezda organizira maraton pečenja kolača za slastičare amatere

Zvijezda po uzoru na popularne Hakatone, 13. prosinca u Zagrebu organizira prvi hrvatski Slatkaton.

Riječ je 12-satnom maratonu pečenja kolača, jedinstvenom slastičarskom natjecanju u kojem će se deset slastičara amatera natjecati u tri testa vještine i kreativnosti. Natjecatelje očekuje izazov pečenja prhkih kolača, morat će ispeći i tortu te pritom dobro paziti na vrijeme kako bi žiriju točno u 21 sat predali božićni kolač sa svojim potpisom.

Slatkaton će voditi glumica Ana Begić, dok će slastice ocjenjivati Nada Ivanjko, nastavnica slastičarstva pri Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu, kolumnistica i ljubiteljica slastica Andrea Andrassy te glumica Bojana Gregorić u čijim slasticama uživaju njezina djeca. U žiriju je i gastro bloger Darko Kontin koji će kandidatima održati i radionicu fotografiranja slastica, dok će popodnevnu pauzu začiniti radionica kave i njenog sljubljivanja s kolačima.

Zvijezdin slatkaton će se održati 13. prosinca od 9 do 21 sat u Eniziti na Zagrebačkom Velesajmu, prijaviti se možete već danas, a detalje proučite na društvenim mrežama poznate hrvatske tvrtke.

Komentiraj