ŠKORO “Pupovac inspiraciju za govor našao na velikosrpskom derneku”

Predsjednički kandidat, pjevač i član žirija u tv show emisijama Miroslav Škoro se osvrnuo na govor Milorada Pupovca, političkog lidera hrvatskih Srba i člana koalicijske parlamentarne većine HDZ – SDSS – Glavaš – Bandićevi žetoni – Saucha.

“Znakovita je šutnja hrvatskog državnog vodstva na uvredljive izjave Milorada Pupovca koji se koristi retorikom i stavovima srbijanskog predsjednika Vučića. Umjesto da smiruje tenzije nastale u incidentu, g. Pupovac nadolijeva ulje na vatru i očito želi profitirati na napadu na hrvatske građane koji je za svaku osudu.

Od njega, kao zastupnika u Hrvatskom saboru, očekivao sam puno više mudrosti, a puno manje ostrašćenosti. Politika je, kako je govorio moj profesor Lauc, “toplo srce, hladna glava i čiste ruke”. Očito se g. Pupovac, kao hrvatski političar, inspirira za ovakve istupe na velikosrpskom derneku na Fruškoj gori. Žalosnija od Pupovčeve huškačke retorike je samo gromoglasna tišina njegovog glavnog koalicijskog partnera, koji šutke prelazi preko takvih izjava”, ustvrdio je Škoro.

PUPOVAC KAO VUČIĆZnakovita je šutnja hrvatskog državnog vodstva na uvredljive izjave Milorada Pupovca koji se koristi…

Posted by Miroslav Škoro (službena stranica) on Saturday, August 24, 2019

Komentiraj