Škoro podržao nabavu borbenih aviona i otkrio čiju ponudu preferira

Potpredsjednik Sabora i čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro rekao je da će podržati Zakon o obnovi Zagreba iako su uložili amandmane, a o nabavi borbenih aviona kaže da bi u aranžman išao s SAD-om.

“Voljeli bismo da država da 60 posto novca, treba podržati zakon koji je u korist građanima. Iako kako je sada složen je neprovediv, jer novca nema. Ako novca ima, postoje objekti u vlasništvu države, zašto već sad nismo krenuli u obnovu Lisinskog, bolnica, škola…”, rekao je Škoro u Dnevniku Nove TV.

Kritizirao je rad Stožera, a na antikorona prosvjedu nije bio jer je bio na putu

“Građani imaju pravo manifestirati svoje nezadovoljstvo. Troje zastupnika bili su tamo svojom voljom, ali to je odmah predstavljeno kao okupljanje desnice”, kaže Škoro, dodajući da ni u njegovoj obitelji ne misle svi isto.

“Neuvjerljiv je, najprije kaže da možeš otvoriti teretanu, pa ne možeš, pa opet možeš”, kaže Škoro, kritizirajući Stožer zbog nedosljednosti, te je spomenuo i primjer premijera Plenkovića koji nije išao u samoizolaciju.

Podržao je kupnju borbenih aviona

“Hrvatskoj apsolutno trebaju borbeni avioni. Imamo povijest sa zemljama poput SAD-a, koje su nam pomagale. Ja bih definitivno išao s dokazanim saveznicima, to su Amerikanci”, rekao je Škoro.

Komentiraj