Škoro otkrio nositelje lista Domovinskog pokreta na izborima

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u subotu je posjetio Varaždin, u sklopu priprema za parlamentarne izbore.

Škoro je otkrio i nositelje lista Domovinskog pokreta na predstojećim parlamentarnim izborima po izbornim jedinicama.

U prvoj izbornoj jedinici listu će nositi Zlatko Hasanbegović, drugu će nositi Miroslav Škoro, u trećoj će biti Davor Dretar, a u četvrtoj Vesna Vučemilović. Petu izbornu jedinicu nosit će Ivan Penava, dok će šestu nositi Stjepo Bartulica, a sedmu Slaven Dobrović. Karla Korta nosit će osmu izbornu jedinicu, a Hrvoje Zekanović vodit će devetu izbornu jedinicu. Desetu izbornu jedinicu nosit će Ruža Tomašić, a u 11. će biti Željko Glasnović.

Govore mi svašta, govore svašta i Domovinskom pokretu. To je zbog činjenice da nas se uistinu boje”, rekao je Škoro o rječniku protukandidata na izborima.

Dodao je da ankete pokazuju da popularnost Domovinskog pokreta raste iz dana u dan. “Ovo nije natjecanje za mistera Hrvatske, ovo je demokratska procedura. Ovo nije natjecanje u znanju stanih jezika, ovo je natjecanje da stvorimo novu vladu koja neće podilaziti žetončićima”, rekao je Škoro, kako prenosi N1.

Poslao je i poruku Andreju Plenkoviću i Davoru Bernardiću oko sučeljavanja: “Kad god hoćete, možemo razgovarati, s papirima, bez papira. Toliko ste zla nanijeli Hrvatskoj, a imate se obraza javno pojavljivati.”

Komentiraj